Kawy arabiki z dodatkami
KAWY AROMATYZOWANE powstają poprzez dodanie aromatów w trakcie palenia kawy. Bazą jest Kolumbia excellso.
- CZEKOLADOWA
- CZEKOLADA WIŚNIA
- CZEKOLADA MIĘTA
- CZEKOLADA WANILIA
- ORZECHOWA TIRAMITSU
- AJERKONIAK
- WIŚNIA RUM
- WIŚNIA PORZECZKA
- POMARAŃCZA
- POMARAŃCZA ORZECH
- WANILIA
- WANILIA FRENCH - pomarańcza, wanilia
- ŚMIETANKOWA
- AMARETTO
- IRISH WHISKY
- IRISH CREM
- CUBA DE SUN
- BAKALIOWA
- PISTACJOWA
- KOKOSOWA
- CZEKOLADA ORZECH
- PARYŻ NOCĄ - mocno słodko pachnąca
- ŚLIWKA CYNAMON
- CYNAMON
- KORZENNA - z dodatkiem korzeni, imbir, cynamon, goździki, kardamon
- ZIMOWY WIECZÓR - czekolada, cynamon, karmel
- KARMELOWA
- ORZECHOWA
- TIRAMITSU
- WIŚNIA RUM
- WIŚNIA CZARNA PORZECZKA
- MALIBU - kokos, rum, wanilia
- WANILIA
- AMARETTO