Herbaty czarne mieszane
- ANGIELSKA LIŚCIASTA - mieszanka kilku Assamów, mocna w smaku i naparze, lekko cierpkawa, śniadaniowa.
- ROSYJSKA KARAWANA - mieszanka Assamu z dodatkiem chińskiej i lapsang, mocna, lekko cierpkawa. Typowy smak herbaty rosyjskiej.
- WSCHODNIO - FRYZYJSKA - Assam i Sumatra ze złotymi tipsami, mocna i bardzo aromatyczna.
- SAMOWAR TEE CARYCA - mieszanka czarnych chińskich herbat z darjeelingiem i perły herbaciane czyli pierwsze listki zwinięte w kulki.
- AZJATYCKI BUKIET - mieszanka czarnych chińskich herbat z nieprzefermentowanymi zielonymi tipsami.
- FIVE O'CLOCK - mieszanka lżejszych herbat Ceylonu, Darjeeling, Formosa, odrobina bergamoty. Jasna o naparze mocno aromatycznym, popołudniowa.
- ENGLISH BREAKFAST - Assam, Ceylon i Kenya, mocne w smaku i naparze. Ma towarzyszyć smażonym, tłustym potrawom.
- IRISH BREAKFAST - Assam, Kenya, Indonezja, mocno łamana. Ciemna i mocna w naparze.
- NING HONG - czarna herbata Ning Hong, głóg, chiński ignem, pyłek chryzantemy, korzenie ziół. Redukuje tłuszcz we krwi. Wspomaga wątrobe, pęcherzyk żółciowy i nerki.