Herbaty czarne z dodatkami

Rolę aromatyzera spełniają kwiaty( jaśmin, róża, nagietek, bławatek, słonecznik, pomarańcza, etc.), owoce lub dodatki korzenne. Pomysłowość producentów przy produkcji herbat aromatyzowanych jest coraz większa i nie sposób jest tutaj wszystko wymienić.

  • HISZPAŃSKA MANDARYNKA - chińska czarna ze skórka pomarańczy, płatkami róży i aromatem mandarynki.
  • ŻEŃSZENIOWA - Ceylon, korzeń żeńszenia. Reguluje ciśnienie.
  • PIGWA - Ceylon z pigwą.
  • PAPAJA
  • MANGO - Ceylon, płatki kwiatu mango
  • PONCZ BRZOSKWINIOWY
  • WIŚNIOWA - czarna Ceylon z owocem wiśni oraz subtelnym aromatem pestki.
  • CZARNE WINOGRONA - Ceylon, rodzynki, hibiskus, czarny bez, płatki róży i boróki o winogronowym aromacie.
  • UŚMIECH GAJOWEGO
  • IRLANDZKI KREM - Chińska z aromatem whisky i łuska kakaowca.
  • SMAŻONE MIGDAŁY - Chińska, migdały, cynamon, kwiat szafranu.
  • SZECHEREZADA - Ceylon, kokos, drzewo sandałowe, szafran.
  • CHIŃSKA RÓŻA - Chińska z płatkami i całymi różyczkami.
  • MARCEPANOWA RÓŻA - Chińska z różyczkami, płatkami migdałowymi, aromatem marcepanu.
  • MAHARANI - Zielona i czarna chińska herbata z płatkami ostu, owocami papaji i cytrusowym aromacie.
  • LEŚNA JAGODA - Assam, Kenya, Ceylon, maliny, czarna jagoda, języny owoce, liście.
  • BLUE MOON - Chińska z bławatkiem i egzotycznym aromatem.
  • SŁONECZNIKOWA - Assam, mango, ananas, kwiat bławatka, słonecznika, róży, nagietka.
  • WIŚNIE W RUMIE
  • POMARAŃCZOWE DELICJE - Ceylon, skórka pomarańczowa, łuska kakaowca.
  • Skarb Majów
  • Cola
  • Orientalna - Chińska z kwiatem jaśminu, słonecznika i róży plus zielona herbata.
  • Czarna perła - Ceylon, nagietek, bławatek, kwiat wiśni i słonecznika.
  • Earl Grey Ceylon - Ceylon z olejkiem bergamotowym.
  • Earl Grey jaśmin - Ceylon, bergamota, jaśmin.
  • Earl Grey Imperial - Ceylon, bergamota, bławatek;
  • Earl Grey cytryna - Ceylon, bergamota, aromat cytrynowy;
  • Macadamia
  • Letnia łąka - Ceylon, ananas, mango, wiśnie, jabłko, mięta, kwiat bławatka, malwy, róży, słonecznika.
  • Słodka cytryna
  • Żurawinowa - Ceylon, czerwona porzeczka, szafran, suszona marchewka, aromat żurawinowy.
  • Grejfrutowa - Ceylon, kawałki grejfruta i liście jeżyny
  • Źródło młodości - Chińska, jagoda licyjska Goji, papaja skórka,
  • Zapach Marakeszu
  • Chai Tee
  • Zimowa - Chińska, cynamon, płatki róży i skórka pomarańczy,
  • Szarlotka Babuni- Chińska, jabłko, rodzynki, cynamon, kawałki migdałów,
  • Grzane wino - Chińksa, gożdziki, owoc jeżyny i liście oraz skórka pomarańczowa
  • Nugat śliwkowy - Assann, biała czekolada, prażone migdały, śliwki suszone, kwiat pomarańczy, słonecznika i bławatka.
  • Pikantna czekolada - Chińska, czekolada chiei, kawałki kakao, biała czekolada, czerwony pieprz.
  • Meksykańska Nuta - Assam, kawałki papaji, imbir, kardamon, pieprz czerwonyl, chili, kwiat kaktusa
  • Mnichów - Chińśka z kawałkami cynamonu.
  • Imbirowa - Chińska, z kawałkami imbiru
  • Karmelowa - Chińska z kawałkami karmelu.
  • Waniliowa - Chińska z prawdziwą wanilią.
  • Toffee - Ceylon z kawałkami toffee.
  • Mały książe - dajerling, z kwiatem słonecznika, róży, rooibos, rodzynki, owoc róży i kminek,
  • Winnica bioorganic - czarna herbata z winogronami, jabłkiem, kwiatem nagietka,
  • Morelowo-truflowa - trufle, czarna porzeczka, miód, aromat moreli,
  • Gruszki na wierzbie - gruszka, cynamon, wanilia, migdał, kwiat nagietka i granatu,
Projekt i wykonanie: Crazy Studio