Herbaty czarne z dodatkami
Rolę aromatyzera spełniają kwiaty( jaśmin, róża, nagietek, bławatek, słonecznik, pomarańcza, etc.), owoce lub dodatki korzenne. Pomysłowość producentów przy produkcji herbat aromatyzowanych jest coraz większa i nie sposób jest tutaj wszystko wymienić.
- HISZPAŃSKA MANDARYNKA - chińska czarna ze skórka pomarańczy, płatkami róży i aromatem mandarynki.
- ŻEŃSZENIOWA - Ceylon, korzeń żeńszenia. Reguluje ciśnienie.
- PIGWA - Ceylon z pigwą.
- PAPAJA
- MANGO - Ceylon, płatki kwiatu mango
- PONCZ BRZOSKWINIOWY
- WIŚNIOWA - czarna Ceylon z owocem wiśni oraz subtelnym aromatem pestki.
- CZARNE WINOGRONA - Ceylon, rodzynki, hibiskus, czarny bez, płatki róży i boróki o winogronowym aromacie.
- UŚMIECH GAJOWEGO
- IRLANDZKI KREM - Chińska z aromatem whisky i łuska kakaowca.
- SMAŻONE MIGDAŁY - Chińska, migdały, cynamon, kwiat szafranu.
- SZECHEREZADA - Ceylon, kokos, drzewo sandałowe, szafran.
- CHIŃSKA RÓŻA - Chińska z płatkami i całymi różyczkami.
- MARCEPANOWA RÓŻA - Chińska z różyczkami, płatkami migdałowymi, aromatem marcepanu.
- MAHARANI - Zielona i czarna chińska herbata z płatkami ostu, owocami papaji i cytrusowym aromacie.
- LEŚNA JAGODA - Assam, Kenya, Ceylon, maliny, czarna jagoda, języny owoce, liście.
- BLUE MOON - Chińska z bławatkiem i egzotycznym aromatem.
- SŁONECZNIKOWA - Assam, mango, ananas, kwiat bławatka, słonecznika, róży, nagietka.
- WIŚNIE W RUMIE
- POMARAŃCZOWE DELICJE - Ceylon, skórka pomarańczowa, łuska kakaowca.
- Skarb Majów
- Cola
- Orientalna - Chińska z kwiatem jaśminu, słonecznika i róży plus zielona herbata.
- Czarna perła - Ceylon, nagietek, bławatek, kwiat wiśni i słonecznika.
- Earl Grey Ceylon - Ceylon z olejkiem bergamotowym.
- Earl Grey jaśmin - Ceylon, bergamota, jaśmin.
- Earl Grey Imperial - Ceylon, bergamota, bławatek;
- Earl Grey cytryna - Ceylon, bergamota, aromat cytrynowy;
- Macadamia
- Letnia łąka - Ceylon, ananas, mango, wiśnie, jabłko, mięta, kwiat bławatka, malwy, róży, słonecznika.
- Słodka cytryna
- Żurawinowa - Ceylon, czerwona porzeczka, szafran, suszona marchewka, aromat żurawinowy.
- Grejfrutowa - Ceylon, kawałki grejfruta i liście jeżyny
- Źródło młodości - Chińska, jagoda licyjska Goji, papaja skórka,
- Zapach Marakeszu
- Chai Tee
- Zimowa - Chińska, cynamon, płatki róży i skórka pomarańczy,
- Szarlotka Babuni- Chińska, jabłko, rodzynki, cynamon, kawałki migdałów,
- Grzane wino - Chińksa, gożdziki, owoc jeżyny i liście oraz skórka pomarańczowa
- Nugat śliwkowy - Assann, biała czekolada, prażone migdały, śliwki suszone, kwiat pomarańczy, słonecznika i bławatka.
- Pikantna czekolada - Chińska, czekolada chiei, kawałki kakao, biała czekolada, czerwony pieprz.
- Meksykańska Nuta - Assam, kawałki papaji, imbir, kardamon, pieprz czerwonyl, chili, kwiat kaktusa
- Mnichów - Chińśka z kawałkami cynamonu.
- Imbirowa - Chińska, z kawałkami imbiru
- Karmelowa - Chińska z kawałkami karmelu.
- Waniliowa - Chińska z prawdziwą wanilią.
- Toffee - Ceylon z kawałkami toffee.
- Mały książe - dajerling, z kwiatem słonecznika, róży, rooibos, rodzynki, owoc róży i kminek,
- Winnica bioorganic - czarna herbata z winogronami, jabłkiem, kwiatem nagietka,
- Morelowo-truflowa - trufle, czarna porzeczka, miód, aromat moreli,
- Gruszki na wierzbie - gruszka, cynamon, wanilia, migdał, kwiat nagietka i granatu,